Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner,KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) için bir mesaj yayınladı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner,KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) için bir mesaj yayınladı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner,KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) için bir mesaj yayınladı. Şahiner mesajında;04 Kasım Pazar(yarın) günü yapılacak olan sınava girecek çok değerli hemşehrilerim,
Emek vermeden başarı elde edilmez. Sizler emekleriniz sayesinde, uzun yıllara dayanan eğitim ve öğretim hayatınız sonucunda meslek sahibi oldunuz. Geleceğiniz açısından büyük önem taşıyan bir sınava giriyorsunuz. Bütün eğitim ve öğretim hayatınız boyunca edindiğiniz bilgi ve birikimler, gösterdiğiniz gayretler sayesinde strese kapılmadan soruları cevaplayarak hak ettiğiniz başarılara kavuşacağınıza inanıyorum.
Mesleğinizi kamu kurum ve kuruluşlarında icra etme şansı tanıyan bu zorlu sınavda en iyi sonucu alarak hedeflerinize ulaşmanızı temenni eder, başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ayrıca vatandaşlarımızın sınav merkezlerine yakın noktalarda, sınava giren adayların dikkatlerinin dağılmaması için gürültü yapmamaları konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum.’’ dedi.

Önceki Sungurlu’da Cumhuriyet Coşkusu

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum